En riktig fin dikt



Du frågade mig om jag tycker du är söt, jag svarade nej Du frågade mig om jag gillar dej, jag svarade nej Du frågade mig om du finns i mitt hjärta, jag svarade nej Du frågade mig om jag skulle komma på din begravning, jag svarade nej Du blev Lessen och vände dig om, jag tog tag i din hand och sa -Jag tycker inte du är söt, du är underbar Jag gillar inte dig, jag älskar dig Du finns Inte i mitt hjärta, du är mitt hjärta Jag skulle inte komma på din begravning, jag skulle redan vara hos dig!


pöss!


Travet!


Jag och Prinsen följde med Lina och Asterix till travet idag. Första gången han var jätte lunga. Han bruka inte va så lugn hemma som han var nu. Han var så jävla duktig så det går inte att beskriva. Han var skit fin också. Han fick springa så mycket han ville och det älskar han:) När vi kom tillbaka till travet så träffade vi Anci som stog i vårat stall förut och det var roligt att träffa henne igen. När jag skulle gå i med Prinsen i transporten så var han så trött så han orkade inte gå medans Asterix som var pigg som vanligt  =) Vi åkte tillbaka till stallet i vagled, duschade Prinsen sen fick ha gå in i boxen och äta! Tack för en otroligt ridtur, Lina. Vi måste göra om det igen någongång: D
Pöss!

Ute ridtur och hoppning!

Idag efter skolan så åkte jag till stallet med Alexandra. Vi red ut först och då har han skita pigg så jag orkade inte hålla i honom. Här vi kom tillbaka till stallet så hoppade jag och prinsen lite. Han var skit fin när vi hoppade. Han stanade ingen gång men han rev en gång sen så tog han i allt var han hade:) Älskar min prins<3
Pöss!


Brännbollen!

Igår på idrotten så spelade vi brännboll. Första gången så förlorade vi. Andra gången så skulle vi byta lag och så var det dansarna mot dom andra men då var det ju så att dansarna för få och då hoppade jag och Anders in:) Det var skita roligt att spela med dom. När vi hade spelat fördig så skulle vi få veta vilka det var som hade vunnit. Och det var vi som hade vunnit=)
Pöss!

underbar kvälls ridtur!

Vilken underbar kvälls ridtur det var ikväll. Red Magika och hon bockade en gång på plan sen så var hon snäll och gick hur fint som helst ute, fast hon var pigg och ville inte stå still heller men annas gick det hur bra som helst. Stolt över tjejen idag=)
Pöss!

RSS 2.0