Sista april!

Tjena tjena!
Idag är det sista april och så har det varit skola också. Det är bara vi om går på Vittra som hade en vanlig skol dag medans dom andra skoler är lediga, det tyckte jag var roligt. Men jag har ju hörst att vi ska ju få va lediga sen när dom andra skoler inte är lediga. Har gjort klart PA (projektarbete) och det känns jävligt skönt att den är klar :D Sitter hemma hos mamma nu och man har fått en otroligt god mat. Det blev grillat idag igen ;) Nu ska man ut och åka bil i stan och kolla lite. Kanske man få köra också ;) Heheh. Ha en trevlig Valborg på er!
Pöss!

Olycka!

Hej!
Inatt var det en stor olycka ute i valla och det var tre ungdomar som var med i olyckan. två av tjejer avled och den andra ligger på sjukhuset. Fy vad hemskt när nått sånt här händer. Och när om är unga också det är inge bra :( Man tänker på dom som dör och deras famij och vänner så klart också. Huva det är inge roligt alls när det är någon som dör :(
Vila ifred Jenny och Sofie!
Pöss!

Härlig dag!

Tjena tjena
Vill först och främs säga trevlig helg på er alla!
I morse var jag till stallet och red Rolle. Det gick hur bra som helst och han var hur fin som helst. Killen kan när han vill själv ;) Red med utan grimantygel och det fick faktiskt bra. Han fick jobba till att gå i form själv utan gramantygeln. Så nu är det bara att fortsätta utan den så ska vi få se på ett resultat =) När stallet var klart hämtade pappa och Sofia mig så åkte vi på stan och hämtade upp Becka så fick hon följa med mig hem så jag kunde göra mig i ordning utan att stressa. När jag var klar så gick jag och Becka ner på stan och gick bara runt och kollade om vi kände någon! Hon tog tåget halv fem hem till Järpen och då åkte jag hem till mamma. Har gjort i ordning middagen och det blir grillat. Mums säger jag bara! Kvällen kommer bara att vara mys med tv, gotta och familjen samlad i soffan. Ha en fortfarande en trevlig helg på er!
Pöss!
Killen som alltid vill gå med tygeln i mun! (L)

Sen kväll!

(Rholex/Rolle)


Tjena mitt bena!
Det blev en sen kväll igår så jag han inte blogga innan sängen. Men efter jag hade pluggat åkte jag ut till hästarna och mockade, fixa maten och allt innan kvällen. Red dressyr på Rholex och det gick bättre än vad jag hade för väntat mig faktiskt. Han var så duktig så killen så man blev så glad på honom =D Han är en underbar häst att rida på och känns inte alls stor när man rider honom. Kom hem vid elva tiden typ, hoppade in i duschen, tog nått att äta, satta mig vid datorn liten och sen sängen å halv ett låg jag i sängen. Det var jobbigt att kliva upp i morse ;)
Idag har det bara varit skolan och har pluggar lite till NP som är i morgon bitti. Ska upp fem då och det ka jag göra så man inte är så trött när man ska skriva så det är bättre att var pigg som bara den istället ;) Kvällen kommer att vara lugn, ska kolla på BB och läsa en bok det är typ allt jag kommer att göra. Sitta lite vid datorn också så kanske det blir lite fika. Måste ringa min kärlek ockå så jag inte gömmer det :P Nemen godnatt på er nu!
Pöss!


Plugg!

Jo men tja!
Ja idag så är det ingen skolan efter som det är UF-dag. Vet inte vetför det heter så men skit samma. Jag sitter i sängen och pluggar PA (Prjoektarbete) Det går väll så där, eftersom jag har inte dom böckerna som jag har skrivit i i hela tiden hemma och dom är på skolan. Bra jobbat Alex pucko strand! Men men jag försöker att komma på vad vi har gjort utan böckerna då. Har kommit en bra bit i alla fall men hade tänkt att jag skulle sitta och pugga i sex timmar men vet inte om jag kommer att göra det men jag MÅSTE göra det så jag bir klar med den hära saken någon gång. Bläääää!!!! Rasten slut, tillbaka till plugget. Tja herrå!
Pöss!

Skolan!

Tjo Tjo!
Sitter på skolan och jobbar men det går inte. Istället kollade jag på ett klipp som var hur roligt som helst, men jag har inte fått någonting gjort i mitt arbete. Men men, nu ska man hämta lillasyster på dagis och sen vid sex tiden ska jag på travet och kolla när hästen jobbar lite. Hörs ikväll!
Pöss!

God morgon!

God morgon på er!
Man har inte blogget på typ två dagar eftersom jag har haft mycket att göra, så jag tänkte skriva lite nu när jag har tid! Det har inte hänt så mycket som dagarna jag inte har skrivet. Idag har jag varit ute med hunden, ska fika sen ska jag med Jhenny till tallet så ska jag filma henne när hon rider sin otroliga fina Donnatella. Hon är as fin jag lovar er det. Men inte lika snygga som mina pojkar! Ikväll vet jag inte vad jag ska göra men det kommer jag att berätta senare.
Pöss!

Dåligt humör!

Ja det ända man kan säga är att man är på dåligt humör och jag vet inte varför jag är det. Kanske för att jag är trött och inte ha ätit något. Ska försöka äta nått, sen blir det duschen och sen ska man sätta sig ner och göra det sista på PA så slipper man oroa sig för den.
Pöss!

Okey!

Ja hallo ja!
Man skrev inget igår så man ska väll starta med det. Ja igår så var det det ju skolan, efter skolan så kom min kompis ifrån dalarna med hennes kille som jag skrev om kanske i går eller om det var i för går. Minns inte riktigt! Ja sen har man bara varit med dom hela kväll med fika innan vi gick och la oss. Idag så har det varit skolan, gjorde prov på fm och en på em så var det inrikning och nå mer med det. Gick till mammas jobb och satt där med henne lite innan hon slutade så gick vi hem till Jesper och hunden. När jag kom hem så satte jag mig och plggade lite Filosofi om kärlek. Så den är väll snart klar den! Ikväll så kommer Adde, Ida och Elias hit och hälsa på så Adde får träffa Matilda och Matilda får träffa lilleman, ja sen blir det väl inte så mycket kan jag tro. Vi hörs senare ikväll innan man lägger sig!
Hörs hej!!
Pöss!

Rebecca Hej!

Tja tja bloggen!

Sitter på skolan och försöker jobba men man sitter här med fejjan öppen och en Rebecca bredvid mig. Så det går inte allt så bra det. Skulle bara säga att Rebecca ville att jag skulle skriva Hej! Hörs ikväll!
Pöss!


igår och idag!

God kväll!
Skrev inget igår om dopet eftersom jag var så trött och orkade inte skriva så jag väntade med det tills idag. Dopet igår var helt otrolig trevligt. Det var så trevligt att se alla dom man känner och få se nya ansikten som man inte har sätt tidigare. Allt innan dopet började med att min mormor och moster Jenny kom till oss och sen åkte vi ut till kyrkan. Satt i kyrkan och kollade på dopet och sen gick vi ner till församlings hemmet (stavning) Där fick vi ficka och Adde och ida fick öppna alla dop presenterna till lilleman! Efter det så åka man och handlde och sen hem och bytte till myskläderna och la sig sen i soffan med chips, dipp och saft. Man var helt slut när man kom hem. Idag så har man inte gjort så mycket. Åkte till stallet och red på plan först tsm med Monica och Rolle, jag red rolle lite och sen rid vi ut och travade och må galoppera ut do lite så dom fick springa lite och inte bara jobba på plan. Remarken var pigg som bara den medans rolle va trött men han jobbade för att komma närmare oss. kom tillbaka till stallet och lastade in hö med Susanne och sen åkte hem åt mat och den la sig i soffan och kollade på Wermland forever och Lyckan i AL, ja sen har man inte gjort så mycket. Snart åker Tobbe (mammas sambo) till Kramfors där han jobbar så det blir jag och mamma igen. Men imorgon kommer det två gäster hit till oss men det får ni inte veta nu utan imorgon då dom har kommit. Jag kan bara säga att det är min otroliga och underbara vän som ajg har bott granne med och så är det hennes kille! =)
Pöss!

Dop och födelsedag!

Hejsan svejsan på er!
Det ända jag kommer skriva nu är vad det kommer hände under hela dagen. Det blir dop för Elias i frösö kyrka också är det min pappas födelsedag så man får vara med dom två under deras dag som denna! Några ifrån släkten kommer också på både mamma och pappas sida så det kommer att kännas underbart att alla är samlad igen med det kommer att fatta några st men det gör nog inget. Jag kommer att berätta mer senare och lägga upp bilder när allt är klart för jag måste göra mig i ordning och fixa massa saker innan det är dax att dra!
Ha en trevlig helg på er!
Pöss!

Fredag igen!


God Eftermiddag!
Har inte gjort så mycket idag. Men dagen har ju inte slutat än eftersom det är ju fedag! :D
Jag skulle va barnvakt till min brorsson men så blev det inte efter som prästen ville träffa honom också så det blev inge barnvakt. Men ikväll ska jag vara det för så ska vi åka och fixa allt inför lillens dop imorgon =) Har varit ut med min fina och underbara hund i solen. Ska skriva om en film från svenska till engelska och det går väll lite så dära kan jag säga er med det nu :P Ska hjälpa mamma och baka tårta också tills imorgon och sen ska man träffa kusinerna som kommer upp. Berätta mer senare ikväll hur det har varit!
God Eftermiddag!
Har inte gjort så mycket idag. Men dagen har ju inte slutat än eftersom det är ju fedag! :D
Jag skulle va barnvakt till min brorsson men så blev det inte efter som prästen ville träffa honom också så det blev inge barnvakt. Men ikväll ska jag vara det för så ska vi åka och fixa allt inför lillens dop imorgon =) Har varit ut med min fina och underbara hund i solen. Ska skriva om en film från svenska till engelska och det går väll lite så dära kan jag säga er med det nu :P Ska hjälpa mamma och baka tårta också tills imorgon och sen ska man träffa kusinerna som kommer upp. Berätta mer senare ikväll hur det har varit!
Pöss!

Confess Remark!

9Född 2002
Cortez - KP Sirocco - Okänd
Brun, valack, ca 161cm
Född 2007
Confess Lite - Kramer Boy
Mörkbrun, valack, ca 159cm

Ägare: Susanne Pettersson


Confess Remark eller Remark som vi kallar honom är en varmblodig travare på 5 år i år.Jag har varit medryttare på honom i över ett år, han har förändrats så otroligt mycket på dom här månaderna och dagarna jag har ridit honom. Han rids och körs i trav, det är jag som rider honom och allt det jag kan ska ja lära ut på honom. Han har lärt sig det mästa t.ex. gå iform i skritt. Hans ägare brukar också rida men inte så som jag rider honom. Hon bruka merst ut och känne hur han känns och arbeta mycket. Det är hans ägare som bruka köra honom men inte på tävlingar då är det olika kuskar som kör honom då. Han är en underbar häst och rida men pigg, busig och gillar att arbeta, han gillar att bli ompysslad och att vara ute.

Målet för 2011
att få honom i form i skritt och att börja med markarbeta!
Målet för 2012
att få honom i form i traven, hoppa lite smått och fortsätta med markarbete!



Ny tröja!

Godkväll på er mina läsare!
Nu har man köpt en sån här tröja utan huva i marinblå fleece med grå college muddar och fickor. Tryckt svensk flagga på vänster bröst samt på ryggen och inte Norge ;)
Så nu är det bara att vänta tills den kommer! =)
Pöss!

Starten, dagen och kvällsmys!

Hej!
Idag så startade remarken på Östersunds travet jag sa tidigare. Han kom på en fjärde plats och var så duktig som helst. Det har varit värsta fula vädret här i stan, först var det soligt på fm sen efter två tiden så började regna till fyra typ och nu är det fina vädret igen. Det är samma som förut fast förra veckan då det först var fint och sen snöade som bara den och sen blev det fint och så höll det på hela tiden. Man blir ju less på vädret när det håller på så och sen när man ska ut och rida också när det snöra som bara den. Det gillar jag inte. Bättre när det fint och att man ser vart man ska :P Men men nu ska man in i duschen och sen ska jag baka tror jag. Jag och mamma ska ha torsdagsmys med choklad bollar! =D
Pöss!

Startar!

Tja Tja
Idag startar Remarken på Östersunds travet på V5 och är nr 4 och det är Bo Eklöf som kör
så man ska med dit och kolla hur det går för honom
och hoppas allt går bra för honom. Jag skriver mer hur det gick för honom när jag kommer hem igen.
Håller alla tummar på att det ska gå skit bra för honom!
GO GO CONFESS REMARK!!!
Pöss!

Tråkig dag och häst!

Tjena tjena!
Idag har det varit en tråkig dag. Har legat i sängen hela dan och sen varit ute med honom tills min bror, hans sambo och min brorson kom hit och hälsade på! Det var trevligt att träffa dom igen och brorsonen Elias är den sötaste och gladaste unge jag någonsin har träffat. Han är alltid lika glad när man se honom =) När dom åkte så var det till sängen igen. Mamma frågade också att jag skulle kolla upp hur mycket det skulle kosta att ha häst och jag blev ju hur glad som helst för då tänkte jag att mamma kanske ville prova att ha häst men det sket ju sig eftersom det kostade så mycket att ha häst och vi hade inte dom pengarna heller. Tsss var det första jag sa och vi har visst dom pengarna också. Men men jag får väll vänta till jag har fixat jobb så man blir nån häst ägare någongång ;) Ne nu blir det att ta nått att fika och en lägga sig eftersom det kommer att bli en lång dag imorgon =) Bloggar föra eller efter så ni får veta vad jag har gjort! Godnatt på er!
Pöss!

Vila ifred!

Halloj!
Idag fick gamla Krubba lämna jorden och åka upp till hästhimlen och skringa på dom gröna ängarna. Det kommer nu vara tomt utan honom och hans gnäggande. Han gnaggade jämt när när man skule ut och rida och sen när man kom tillbaka till stallet. Han var en lite buse ibland när han orkade! Kommer att sakna honom men han kommer att få ha det bättre uppe på dom gröna ängarna och äta sig stor och må gott!
Pöss!

Första inlägg på länge och ridning!

Nu ska jag gör mitt första inlägg sen jag vet inte när ;) Då ska man börja skriva om dagen. Det jag har gjort idag det är att jag har varit i stallet och fixat till Remark och sen har jag ridit Rolle på plan. Jag små hoppade med Rolle i dressyr sadel och det var ju så där men duktig var han så nu ska vi fortsätta hoppa och vi ska leta en hopp sadel till honom så vi kan hoppa på riktigt! :D Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt i soffan med fika med mamma!

TACK EREEKA !

Min kompis Ereeka har hjälpt mig fixa den här designen, hon är så jävla bra ;D

Klicka på bilden nedan för att komma till hennes blogg :D

RSS 2.0